foto1

ZELENCSUK TÍMEA

Zelencsuk Tímea vagyok, életet szerető ember, feleség, anya, zene- és táncművész/pedagógus, karnagy és nem utolsósorban prepare/enrich tanácsadó (párkapcsolatgazdagító segítő szakember).

Szüleimnek, tanáraimnak és kitartásomnak köszönhetően 10 évet töltöttem a Magyar Rádió Gyermekkórusában, majd a konzervatórium után a Zeneakadémián és a Magyar Táncművészeti Főiskolán diplomázhattam. Jelenleg az Apor Vilmos Katolikus Főiskola hallgatója vagyok, ahol a Nő és a Férfi Szövetségéről, s ennek a gyakorlati megvalósításáról írom diplomamunkámat.

 

Az életutam kisgyermekkoromtól kezdve az éneklés, a zene, a tánc és az emberi kapcsolatok ösvényére vezet folyamatosan engem.

Szeretem az embereket, szeretek beszélgetni velük és a lélek húrjait pengetni. Voltam táncbajnok latin-amerikai versenytáncokban, voltam „legjobb női táncos” nemzetközi salsaversenyen, voltam döntős mambo világbajnokságon, és már 22 éve élvezem sok-sok tanítványom szeretetetét. Szívből szeretek a férjemmel táncolni, és azt tapasztalom, hogy a szerelmes-, jegyes-, és házaspárok életét jelentősen gazdagítja, ha a páros táncokban is kapcsolódnak egymással.

2001. óta készítek fel jegyespárokat az első közös táncukra, melyet már házastársakként lejtenek. Azóta bizony már több mint két évtized eltelt, s ez idő alatt, arra a csodás tapasztalásra tettem szert, hogy a tánctanulás igazi párkapcsolatépítő tréning is lehet, s ezt évek óta tudatosan be is építem a táncóráimba.

 

Egyedülálló párkapcsolatgazdagító módszerem a Tánc a szerelemért®️ 22 éve segít a pároknak a harmónikus házasság felépítésében és működtetésében.

 

Várom jelentkezésed, ha

 

  • érzed, hogy a pároddal milyen nagy szükségetek van a
    rendszeresen együtt eltölthető minőségi időre,
  • esetleg meglepnéd Életed Párját a közös tánc élményével,
  • az esküvődre készülsz,
  • gyermeked, barátod, barátnőd esküvőjére frissítenéd, “felturbóznád” tánctudásod
  • kiemelkedő szalagavató táncot szeretnél az osztályodnak,
  • szeretnéd beszélni ezt a csodálatos “nyelvet”
  • táncolsz már egy ideje, de sosem kaptál igazi válaszokat a kérdéseidre.
  • ha nem táncokat szeretnél megtanulni, hanem megtanulnál táncolni.